Diensten

Lage Temperatuur Verwarming kopen in Breda

Verwarming

Bij LTV is de aanvoertemperatuur van het water dat gaat naar de radiatoren, vloer- of wandverwarming, maximaal 55 graden Celsius. Bij gewone centrale verwarming kan dat oplopen tot 80 graden. Vanwege de lagere temperatuur kan LTV bij een lager gasverbruik jouw huis warm houden.

Zonnepanelen kopen in Breda?

Zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen levert verschillende voordelen op. De belangrijkste is de maandelijkse besparing op uw energierekening. Daarnaast zorgen zonnepanelen onder andere voor minder CO2-uitstoot, en een aantrekkelijk financieel rendement.

lees verder
Warmtepomp kopen in Breda

Warmtepomp

Een warmtepomp levert energiebesparing op. Als het goed is zorgt die besparing voor een flink lagere energierekening. Hoeveel lager, dat hangt af van verschillende factoren. De warmtepomp, de rest van de installatie en de woning zelf spelen allemaal een rol. Laat je door ons adviseren, zo weet je precies wat je gaat besparen.

contact opnemen
Zonneboiler kopen in Breda?

Zonneboiler

Zonnepanelen leveren stroom, zonneboilers zorgen voor warm water. Een zonneboiler is een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas: bij gebruik van zonne-energie komt geen CO2 vrij en zonlicht raakt nooit op. Een huishouden met 4 personen bespaart met een zonneboiler jaarlijks zo'n 180 m3 gas en 330 kg CO2-uitstoot.

contact opnemen

Wij werken met...

Energiezuinig of energieneutraal wonen vergt een brede aanpak. Daarbij hoort een breed aanbod, iets wat we bij Custom Energy verzorgen door met enkel de beste merken en materialen te werken.

Wilt u neutraal wonen?

Ontvang vrijblijvend meer informatie.