Zonnepanelen in Breda

Zonnepanelen zijn voor huiseigenaars een interessante investering: zowel voor het milieu als voor hun portemonnee.

Zonnepanelen in BredaAls huiseigenaar is investeren in zonnepanelen vier keer zo rendabel als een spaarrekening. Bovendien maak je je huis waardevoller. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat kopers een huis met zonnepanelen aantrekkelijker vinden dan een huis zonder en bereid zijn om er meer geld voor te betalen.

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en betaalbaar. De afgelopen 5 jaar zijn ze zo’n 25 procent goedkoper geworden. In de zomer werken ze op volle toeren, maar ook bij bewolkt weer en in de winter wekken ze stroom op.

Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier een groot deel van jouw stroom leveren. Zonlicht is namelijk onuitputtelijk en bij het omzetten van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen.

Investeren in zonnepanelen geeft een rendement dat vergelijkbaar is met een rente van 6 procent op een spaarrekening.

Lagere energierekening

Jaarlijks produceren die 10 panelen 2.360 kWh elektriciteit: bij de leverancier zou je daar momenteel 495 euro voor betalen (prijspeil 2018). Dit bedrag spaar je dus elk jaar uit: met je zonnepanelen wek je jarenlang stroom op waar je niets voor hoeft te betalen! En dat terwijl stroom van het elektriciteitsnet elk jaar duurder kan worden.

Zonnepanelen in Breda e.o.

Wil je advies over zonnepanelen ontvangen? Bij Custom Energy voorzien we je graag van een passend advies omtrent zonnepanelen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we je van meer informatie kunnen voorzien.

Advies over zonnepanelen?

Ontvang vrijblijvend meer informatie.

Wij werken met...

Energiezuinig of energieneutraal wonen vergt een brede aanpak. Daarbij hoort een breed aanbod, iets wat we bij Custom Energy verzorgen door met enkel de beste merken en materialen te werken.